Alle vormen, kleuren en maten van wandtegels in Mechelen

Ook voor de plaatsing van allerlei wandtegels in Mechelen kan u bij ons terecht. We gebruiken hiervoor steevast tegels van absolute topkwaliteit en gaan te werk met een grote dosis perfectionisme en professionalisme. Zo bent u altijd verzekerd van een kwaliteitsvol en duurzaam eindresultaat.

Sfeer en uitstraling

Wandtegels zijn er in alle vormen, kleuren en maten. Ze moeten natuurlijk aansluiten bij de rest van uw interieur. De wandtegels in onze collecties hebben zoveel sfeer en uitstraling dat u ze in elke ruimte kan laten plaatsen, compleet in de stijl van de rest van uw woning.

Waterbestendig

Traditioneel wordt wandbetegeling vooral geplaatst in badkamers en keukens vanwege het waterbestendige karakter. Niets is zo stijlvol als een sprekende mozaïekwand. Net als bevloering kan wandbetegeling gebeuren met keramische muurtegels of natuursteen muurtegels.

Showroom

In onze showroom kiest u uit de zorgvuldig geselecteerde collecties van wandtegels. Grote of kleine tegels, felle of zachte kleuren, klassiek of modern. Het zijn de tegels die de meeste sfeer brengen in uw badkamer.

Contact

Bij Battel 192 kan u met al uw wensen terecht voor zowel kleine karweien als grote betegelingsprojecten. We staan borg voor een goede planning en coördinatie en begeleiden u graag met technisch advies op maat omtrent de materiaalkeuze. Maak een afspraak om alles te bespreken.

Battel 192
Contacteer ons!
015 70 02 21