Professionele plaatsing van vloertegels in Mechelen bij Battel 192

Prachtige meubels, moderne verlichting, hippe kleuren, … Het verdwijnt allemaal in het niets wanneer u geen aandacht besteedt aan vloerwerken. Nadat u uw vloertegels in Mechelen heeft gekozen, zorgen we naast de installatie ook voor de finishing touch om net dat tikkeltje meer aan uw omgeving te bieden. Zowel voor nieuwbouw als renovatie.

Vloerwerken

U mag vloerwerken niet zien als een noodzakelijke last. Het maakt een bijzonder belangrijk deel uit van de sfeer die wordt gecreërd, zowel binnen als buiten. Niets zo aantrekkelijk als een mooi gelegde oprit of terrras en vervolgens een aangename binnenruimte met mooie vloeren.

Keramische tegels

Keramische vloertegels passen in elk pand. In de huidige trend van binnenhuisinrichting worden vloertegels ook doorgetrokken op de wanden. Dit geeft een mooi geheel met eenzelfde tekening, formaten en sfeer. We zorgen voor een perfecte plaatsing.

Natuursteen

Een vloer van natuursteen is een ware lust voor het oog. Natuursteentegels zijn in veel variaties te verkrijgen en makkelijk te onderhouden. Ze zijn heel solide, houden warmte goed vast en geleiden goed, waardoor ze doorgaans prima geschikt zijn voor toepassingen in combinatie met vloerverwarming.

Mozaïek

Naast natuursteen of keramische tegels realiseren we ook mozaïekconstructies, dat zowel in rustieke als moderne nieuwbouwwoningen mogelijk is. De reden is simpel: de mozaïek is een vorm van bekleding die altijd ‘in’ blijft.

Contact

Voor het betegelen van uw vloer, wand of terras kan u niet beter zitten dan bij Battel 192 in Mechelen. Maak een afspraak, kies de juiste tegel en binnen de kortste keren zijn we bij u aan de slag.

Battel 192
Contacteer ons!
015 70 02 21