Maak van uw huis een thuis en kies voor parket in Mechelen

Bij veel mensen roept parket nog spontaan het begrip ‘duur’ op. Meestal is de rijke en warme uitstraling van een natuurlijke houten vloer niet altijd rechtstreeks evenredig met de prijs. Zo bewijst Battel 192, waar u terecht kan voor aankoop, aanleg en renovatie van kwalitatief parket in Mechelen.

Kwalitatieve plaatsing

Een parketvloer kan in alle ruimtes geplaatst worden: van living tot slaapkamers en in winkels. Het is het resultaat van een samenspel tussen materiaal en kwaliteit van plaatsing. De zorg waarmee het hout is uitgezocht en behandeld, is doorslaggevend voor het eindresultaat.

Diverse houtsoorten

  • Eik
  • Teak
  • Wenge
  • Jatoba
  • Notelaar

Werkwijze

Die ondervloer wordt op chape gelegd niet op tegelvloeren. Dit wordt gedaan bij massieve parket.
Er bestaat ook samengestelde parket dit wil zeggen dat de bovenste laag in een hout soort is. Daaronder zit een goedkoper materiaal waar de houtsoort word op gekleefd.

Contact

Wie kiest voor een houten parketvloer, kiest voor massaal veel voordelen. Als warm en duurzaam product past parket in elk interieur: van eenvoudig, modern tot exotisch. Bij ons vindt u altijd het parket dat het best aansluit bij uw woon- en levensstijl. Twijfel niet en neem contact met ons op.

Battel 192
Contacteer ons!
015 70 02 21